Hoe kies je een whiteboard voor een school lokaal?

Dit FAQ antwoord is gemaakt om u te helpen bij het selecteren van de juiste grootte van het Whiteboard, evenals projectie gebruikt. De volgende soorten projectoren zijn klassieke voorbeelden; Kort gooien (normaal 0.8 1.3 m van het bord) of ultra short throw projector.

Bij het overwegen van dit probleem, is het belangrijk te onderwerpen; welk onderwerp in het veld worden onderwezen? Bijvoorbeeld als een wiskundeleraar hebben meestal een heleboel ruimte op het whiteboard (meestal 2,4 m – 3 m hoog), te schrijven, terwijl andere kwesties vereisen niet zoveel ruimte om te schrijven.

Whiteboards zijn gebruikelijk in scholen, 1,2 m hoog. Dientengevolge, kon u een 86-inch beeld projecteren in een 16:10 formaat (breedbeeld).

Opgeven dat afbeeldingen met veel ultra short throw projectoren, dicht bij de 100 inch in grootte te bereiken zou dat een groot whiteboard voor deze projectoren moet worden beschouwd. Bijvoorbeeld, een 96 inch 16:10 beeldformaat, 1.4 m hoogte zou vereisen minstens Whiteboard. Dit is aan de vinger-aanraking module in de interactieve projectoren. De beste aanraking moet worden gemonteerd op het whiteboard zelfs dat het resultaten voor het gordijn van de laser (binnenkant). Dit produceert maximale touch connectiviteit en vermindert kwesties over het oppervlak van het Whiteboard volgen.

Whiteboard is meestal 900mm boven het wegdek. Deze bieden goede toegang tot de bovenste delen van het geprojecteerde beeld aan het Whiteboard en biedt een goede werkhoogte.

Als u scripties factoren rekening sleept, zult u een veel beter resultaat voor uw klas met einde.